You dont have javascript enabled! Please download Google Chrome!
Omega ToursOmega Tours
Forgot password?

Hotel Elesio – Mali i Robit

– Hotel Elesio – ★★★★

Mali i Robit, Golem, Albania

Çmimi per person:

Ofertë Speciale 22€ për person ne dhomë dyshe

BB

Fëmiu deri 7 vjet është FREE, 50% zbritje për fëmiun e dytë!

Në çmim përfshihen:
– Mëngjes

– parking
– wifi
– Pishin dhe
– të gjitha taksat

error: Alert: Faqja është e mbrojtur !!