You dont have javascript enabled! Please download Google Chrome!
Omega ToursOmega Tours
Forgot password?

Palandoken

PALANDOKEN


Çmimi: 439€

( Çmimet vlejnë deri më 30.11.2018 )


4 Netë / 5 Ditë

 

 

 Paket Aranzhman Palandoken

Hoteli Kategoria p.p Double Room Single Room Extra Bed
Dedeman Palandöken 4+* FB 439€ 540€ 400€

Shpjegim :
FB= FULL BOARD //    Fjetje me mëngjes, drekë dhe darkë

Double Room : Cmimi për person, mirëpo në dhomë duhet të jenë min 2 persona
Single Room : Cmimi për person, dhoma për  1 person
Extra Bed : Cmimi për personin e tretë në dhomë
Foshnja deri 2 vjeç paguan  60 €
Fëmija  2 deri 6 vjeç  paguan 225 €
Fëmija  2 deri 12 vjeç  paguan 400 €

 

 

Nisja ndërmjet datës 02.12.2018 deri 29.12.2018

• Bileta kthyse me Pegasus Airlines fluturimi përmes Stambollit (p.p 20 kg bagazhe)

Në çmim përfshihen :

• Transferi Aeroport – Hotel – Aeroport
• 4  Netë Hoteli me (Mëngjes+ Drekë+ Darkë dhe pije të pakufizuara, Birra & Verë të përfshira vetëm gjatë Drekes dhe Darkes!
• Ski Passi
• Hamami, Sauna, Pishina, Fitness • Të gjitha taksat e Aeroportit

PALANDOKEN


Çmimi: 510 €

( Çmimet vlejnë deri më 30.11.2018 )


5 Netë / 6 Ditë

 

 

 Paket Aranzhman Palandoken

Hoteli Kategoria p.p Double Room Single Room Extra Bed
Dedeman Palandöken 4+* FB 510 € 659 € 495 €

Shpjegim :
FB= FULL BOARD //    Fjetje me mëngjes, drekë dhe darkë

Double Room : Cmimi për person, mirëpo në dhomë duhet të jenë min 2 persona
Single Room : Cmimi për person, dhoma për  1 person
Extra Bed : Cmimi për personin e tretë në dhomë
Foshnja deri 2 vjeç paguan  60 €
Fëmija  2 deri 6 vjeç  paguan 225 €
Fëmija  2 deri 12 vjeç  paguan 465 €

 

 

Nisja ndërmjet datës 02.12.2018 deri 29.12.2018

• Bileta kthyse me Pegasus Airlines fluturimi përmes Stambollit (p.p 20 kg bagazhe)

Në çmim përfshihen :

• Transferi Aeroport – Hotel – Aeroport
• 5  Netë Hoteli me (Mëngjes+ Drekë+ Darkë dhe pije të pakufizuara, Birra & Verë të përfshira vetëm gjatë Drekes dhe Darkes!
• Ski Passi
• Hamami, Sauna, Pishina, Fitness • Të gjitha taksat e Aeroportit

PALANDOKEN


Çmimi: 565€

( Çmimet vlejnë deri më 30.11.2018 )


6 Netë / 7 Ditë

 

 

 Paket Aranzhman Palandoken

Hoteli Kategoria p.p Double Room Single Room Extra Bed
Dedeman Palandöken 4+* FB 565 € 840 € 540 €

Shpjegim :
FB= FULL BOARD //    Fjetje me mëngjes, drekë dhe darkë

Double Room : Cmimi për person, mirëpo në dhomë duhet të jenë min 2 persona
Single Room : Cmimi për person, dhoma për  1 person
Extra Bed : Cmimi për personin e tretë në dhomë
Foshnja deri 2 vjeç paguan  60 €
Fëmija  2 deri 6 vjeç  paguan 225 €
Fëmija  2 deri 12 vjeç  paguan  565 €

 

 

Nisja ndërmjet datës 02.12.2018 deri 29.12.2018

• Bileta kthyse me Pegasus Airlines fluturimi përmes Stambollit (p.p 20 kg bagazhe)

Në çmim përfshihen :

• Transferi Aeroport – Hotel – Aeroport
• 6  Netë Hoteli me (Mëngjes+ Drekë+ Darkë dhe pije të pakufizuara, Birra & Verë të përfshira vetëm gjatë Drekes dhe Darkes!
• Ski Passi
• Hamami, Sauna, Pishina, Fitness • Të gjitha taksat e Aeroportit

error: Alert: Faqja është e mbrojtur !!