You dont have javascript enabled! Please download Google Chrome!
Omega ToursOmega Tours
Forgot password?

Stamboll 2 netë

Çmimi : Prej 185€

2 Netë / 3 Ditë

 

 Paket Aranzhman Stamboll

Hoteli Kategoria p.p Double Room Single Room Extra Bed
ERBAZLAR HOTEL 3* BB 185€ 205€ 185
SANAT PERA HOTEL 4* BB 199€ 240€ 199€
BVS LUSH HOTEL 4* BB 215€ 260€ 215€
RICHMOND HOTEL 4* BB 210€ 260€ 210€
WYNDHAM ISTANBUL OLD CITY
5* BB
220€
260€
220
TITANIC DOWNTOWN HOTEL 5* BB 220€ 280€ 220€
PALAZZO DONIZETTI 5* BB 229€ 220€ 220€
HILTON BOMONTI ISTANBUL 5* BB 255€ 355€ 255€


Shpjegim :

BB = Bed & Breakfast      //    Fjetje me mëngjes

Double Room : Cmimi për person, mirëpo në dhomë duhet të jenë min 2 persona
Single Room : Cmimi për person, dhoma për  1 person
Extra Bed : Cmimi për personin e tretë në dhomë

      Në çmim përfshihen : 
      Bileta e aeroplanit: Prishtinë – Stamboll – Prishtinë
      Transferi Aeroport-Hotel-Aeroport
      Akomodimi në Hotel
      Shërbimi : Fjetje me Mëngjes
      Asistenca jonë gjatë gjithë kohës
      Të gjitha taksat e Aeroportit 

      Në çmim nuk përfshihen : 
      Eksurzionet tjera opcionale
      Sigurimi nderkombëtar shëndetsorë
      Shërbimet ekstra të Hotelit (Telefoni, Dreka & Darka, Minibar, të gjitha pijet etj)


Stamboll

Stambolli është një qytet atraktiv i ndërtuar midis dy kontinenteve, e ndarë nga ngushtica e Bosforit. Kombinimi i modernizmit perëndimor me ndërtesat tradicionale e bën Stambollin një nga qytetet më të bukura në botë.

Historikisht Stambolli ka pasur një rol të rëndësishëm në historinë e njerëzimit. Shumë beteja dhe luftëra janë zhvilluar për ta marrë kontrollin e qytetit për shkak të lokacionit shumë strategjik.

Stambolli është qyteti më i madh në Turqi dhe një ndër më të mëdhenjtë në Evropë dhe botë. Sa i përket turizmit, ajo tërheq më shumë se 10 milionë njerëz çdo vit.

Cappadocia

Cappadocia

Stamboll

error: Alert: Faqja është e mbrojtur !!