You dont have javascript enabled! Please download Google Chrome!
Omega ToursOmega Tours
Forgot password?

Stamboll 3 netë

Çmimi : Prej 208€

3 Netë / 4 Ditë

 

 Paket Aranzhman Stamboll

Hoteli Kategoria p.p Double Room Single Room Extra Bed
ERBAZLAR HOTEL 3* BB 208€ 237€ 208
SANAT PERA HOTEL 4* BB 229€ 290€ 229€
BVS LUSH HOTEL 4* BB 249€ 316€ 249€
RICHMOND HOTEL 4* BB 244€ 316€ 244€
WYNDHAM ISTANBUL OLD CITY
5* BB
260€
324€
260
TITANIC DOWNTOWN HOTEL 5* BB 260€ 350€ 260€
PALAZZO DONIZETTI 5* BB 270€ 360€ 270€
HILTON BOMONTI ISTANBUL 5* BB 310€ 460€ 310€


Shpjegim :

BB = Bed & Breakfast      //    Fjetje me mëngjes

Double Room : Cmimi për person, mirëpo në dhomë duhet të jenë min 2 persona
Single Room : Cmimi për person, dhoma për  1 person
Extra Bed : Cmimi për personin e tretë në dhomëDatat e udhëtimit

– Nisja ndërmjet datës 01.11.2018  deri  31.03.2019
– Nisja çdo ditë
– Me përjashtim të datës 28.12.2019 – 02.01.2019.


Çmimore e tureve opcionale ( shtesë )

Shëtitjet Opcionale
Ekskurzioni
Kohëzgjatja
Çmimi
Info
Darka në Anije
4 Orë
45€
  • Nisja nga hoteli në orën 19:00 – 19:45
  • Kthimi i organizuar në hotel rreth orës 23:30 – 00:00.
.
 Orë
  • .
. Orë

 


 

      Në çmim përfshihen : 
      Bileta e aeroplanit: Prishtinë – Stamboll – Prishtinë
      Transferi Aeroport-Hotel-Aeroport
      Akomodimi në Hotel
      Shërbimi : Fjetje me Mëngjes
      Asistenca jonë gjatë gjithë kohës
      Të gjitha taksat e Aeroportit 

      Në çmim nuk përfshihen : 
      Eksurzionet tjera opcionale
      Sigurimi nderkombëtar shëndetsorë
      Shërbimet ekstra të Hotelit (Telefoni, Dreka & Darka, Minibar, të gjitha pijet etj)


Stamboll

Stambolli është një qytet atraktiv i ndërtuar midis dy kontinenteve, e ndarë nga ngushtica e Bosforit. Kombinimi i modernizmit perëndimor me ndërtesat tradicionale e bën Stambollin një nga qytetet më të bukura në botë.

Historikisht Stambolli ka pasur një rol të rëndësishëm në historinë e njerëzimit. Shumë beteja dhe luftëra janë zhvilluar për ta marrë kontrollin e qytetit për shkak të lokacionit shumë strategjik.

Stambolli është qyteti më i madh në Turqi dhe një ndër më të mëdhenjtë në Evropë dhe botë. Sa i përket turizmit, ajo tërheq më shumë se 10 milionë njerëz çdo vit.

Cappadocia

Cappadocia

error: Alert: Faqja është e mbrojtur !!