You dont have javascript enabled! Please download Google Chrome!
Omega ToursOmega Tours
Forgot password?

Vikend në Durrës

ROYAL  G  HOTEL 5*

– Shkëmbi i Kavajës – Durrës – 

23 euro  për person në dhomë dyshe!

Hotel që punon 365 ditë për pushime, relaks, trajnime, workshop, konferenca, prezentime, retreat stafin, etj!

Në çmim përfshihen:
– Mëngjes

– parking
– wifi
– Pishina e brendshme dhe e jashtme dhe
– të gjitha taksat

error: Alert: Faqja është e mbrojtur !!