You dont have javascript enabled! Please download Google Chrome!
Omega ToursOmega Tours
Forgot password?

Viti i Ri Grand Hotel Bansko

Çmimi : Prej 295€
4 Netë

Viti i Ri në Grand Hotel Bansko 4*

– Fjetje me Mëngjes dhe Darkë

– 295€ /për person në dhomë dyshe  – 4 netë

– 348€ /për person Apartment – 4 netë

– Akomodimi 28.12.2018 – 01.01.2019.

⋙ Të Përfshira:
 Akomodimi në Hotel për 4 netë
 Shërbimi : Fjetje me Mëngjes dhe darkë
 Shfrytëzimi I pishinës se brendshme, jacuzzi, banjo me avull, fitness, wifi,
 Darka e vitit te ri 31.12.2018
 Asistenca jonë gjatë gjithë kohës
 Të gjitha taksat turistike

Grand Hotel Bansko

Grand Hotel Basnko

error: Alert: Faqja është e mbrojtur !!