You dont have javascript enabled! Please download Google Chrome!
Omega ToursOmega Tours
Forgot password?

Viti i Ri në Izgrev

VITI I RI 2019

IZGREV  HOTEL SPA & AQUAPARK

★★★★★

Strugë – Maqedoni

Viti i Ri 2019 në Hotel Izgrev & SPA me 5*, hoteli më i mirë në regjion:


 

Çmimet  vlejnë për rezervimet deri me  30.11.2018

· 2 netë 145€  –  Për person në dhomë dyshe (minimum 2 të rritur në dhomë).

Përfshihen: Gala Darka me 31.12.2018 dhe 01.01.2019 me pije pa limit: pije vendore alkoolike dhe jo alkoolike me live music

 

· 3 netë 179€ – Për person në dhomë dyshe (minimum 2 të rritur në dhomë).
Përfshihen: Gala Darka me 31.12.2018 dhe 01.01.2019 me pije pa limit: pije vendore alkoolike dhe jo alkoolike dhe darka e tretë pa pije për daten 02.01.2019

· 4 netë 205€ – Për person në dhomë dyshe (minimum 2 të rritur në dhomë).
Përfshihen: Gala Darka me 31.12.2018 dhe 01.01.2019 me pije pa limit: pije vendore alkoolike dhe jo alkoolike

 

Çmimet  vlejnë për rezervimet  prej datës  01.12.2018

· 2 netë 165€  –  Për person në dhomë dyshe (minimum 2 të rritur në dhomë).

Përfshihen: Gala Darka me 31.12.2018 dhe 01.01.2019 me pije pa limit: pije vendore alkoolike dhe jo alkoolike me live music

 

· 3 netë 200€ – Për person në dhomë dyshe (minimum 2 të rritur në dhomë).
Përfshihen: Gala Darka me 31.12.2018 dhe 01.01.2019 me pije pa limit: pije vendore alkoolike dhe jo alkoolike dhe darka e tretë pa pije për daten 02.01.2019

· 4 netë 240€ – Për person në dhomë dyshe (minimum 2 të rritur në dhomë).
Përfshihen: Gala Darka me 31.12.2018 dhe 01.01.2019 me pije pa limit: pije vendore alkoolike dhe jo alkoolike

Në çmimi përfshihet: 
Pishina e brendshme, fitness, sauna dhe hammami,
SPA: massage, manicure, pedicure jane me ekstra pagese.
Ekstra pagesë:
Dhomat me pamje nga Liqeni  3€ për person për natë
Fëmijët: ( 0-1.99 vjeç ) pa pagesë ;
Fëmijët: (02 -11.99 vjeç ) – 50% më lirë
Fëmijet prej 12 vjeç paguajne çmimin e plotë;
Personi i tretë në dhomë : –  30% prej çmimit;
Dhoma Single, vetëm 1 person në dhomë :  +50% prej çmimeve të lartëcekura

Dhomat Standarte  / Familjare

  

Apartment


 

  

 

Dhoma mbretërore


error: Alert: Faqja është e mbrojtur !!