You dont have javascript enabled! Please download Google Chrome!
Omega ToursOmega Tours
Forgot password?

Viti i Ri në Mavrovë

Viti i Ri në Mavrovë

3 Ditë 99€, 4 Ditë 149€

– Maqedoni –

 

Arritja me 31 Dhjetor dhe qëndrimi 2 netë apo 3 netë:

 

 

– Hotel Makpetrol 3* – 2 netë 99€ dhe 3 netë 149€ 

Në pagesë përfshihen: 
1. Akomodim në hotel per 2 ose 3 netë qëndrimi; 
2. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha netët e qëndrimit; 
3. Darka speciale e Vitit të Ri (Pijet të papërfshira) me 31 Dhjetor dhe me 1 Janar.
Fëmijët deri 6 vjeç, falas – pa krevat shtesë. Nëse dëshironi Krevat Shtesë regjistrohet si më i rritur.

 

– Hotel Lodge 3* – 3 netë 179€ 

Në pagesë përfshihen: 
1. Akomodim në hotel per 3 netë qëndrimi; 
2. Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit; 
3. Darka speciale e Vitit të Ri  me Pijet pa limit të përfshira dhe Muzikë live (Tek Bistra); 
4. Përdorimi Falas i Pishinës së Brendshme, Sauna, Xhakuzi dhe Fitnes.

 

– Hotel Sport 3* – 3 netë 189€ 

Në pagesë përfshihen: 
1. Akomodim në hotel per 3 netë qëndrimi; 
2. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha netët e qëndrimit; 
3. Darka speciale e Vitit të Ri  me Pijet pa limit të përfshira dhe Muzikë live (Tek Bistra); 
4. Përdorimi Falas i Pishinës së Brendshme, Sauna, Xhakuzi dhe Fitnes.

 

– Hotel Bistra 4* – 3 netë 209€

Në pagesë përfshihen: 
1. Akomodim në hotel per 3 netë qëndrimi; 
2. Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit; 
3. Darka speciale e Vitit të Ri  me Pijet pa limit të përfshira dhe Muzikë live; 
4. Përdorimi Falas i Pishinës së Brendshme, Sauna, Xhakuzi dhe Fitnes.

 

– Hotel Radika 5* – 3 netë 329€

Në pagesë përfshihen: 
1. Akomodim në hotel per 3 netë qëndrimi; 
2. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha netët e qëndrimit; 
3. Darka speciale e Vitit të Ri (me pije të përfshira) dhe Darka e 1 Janarit;
4. Muzikë live dhe Argëtim me datë 31 Dhjetor dhe 1 Janar.
5. Përdorimi Falas i Pishinës së Brendshme, Sauna, Banjo me avull, Xhakuzi dhe Fitnes.

 

 

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Udhëtimi është individual

Kujdes, Hotel Radika shitet VETEM për 3 netë.

error: Alert: Faqja është e mbrojtur !!