You dont have javascript enabled! Please download Google Chrome!
Omega ToursOmega Tours
Forgot password?

Viti i Ri Premium Beach Hotel

PREMIUM BEACH HOTEL

Çmimi : 189€
2 Netë

Viti i Ri në Premium Beach Hotel 5*

– Fjetje me Mëngjes dhe Darkë

– 189€ /për person në dhomë dyshe  – 2 netë

⋙ Të Përfshira:
Akomodimi në Hotel për 2 netë
Shërbimi : Fjetje me Mëngjes dhe darkë
Shfrytëzimi I pishinës se brendshme, jacuzzi, banjo me avull etj
Darka e vitit te ri 31.12.2018
Muzik Live
Supriza për ju ..! shorte dhe dhurata 😉
Asistenca jonë gjatë gjithë kohës
Të gjitha taksat turistike

Premium Beach Hotel 5*

Premium Beach Hotel 5*

Çmimi : 235€
3 Netë

Viti i Ri në Premium Beach Hotel 5*

– Fjetje me Mëngjes dhe Darkë

– 189€ /për person në dhomë dyshe  – 3 netë

⋙ Të Përfshira:
Akomodimi në Hotel për 3 netë
Shërbimi : Fjetje me Mëngjes dhe darkë
Shfrytëzimi I pishinës se brendshme, jacuzzi, banjo me avull etj
Darka e vitit te ri 31.12.2018
Muzik Live
Supriza për ju ..! shorte dhe dhurata 😉
Asistenca jonë gjatë gjithë kohës
Të gjitha taksat turistike

Premium Beach Hotel 5*

Premium Beach Hotel 5*

error: Alert: Faqja është e mbrojtur !!