You dont have javascript enabled! Please download Google Chrome!
Omega ToursOmega Tours
Forgot password?

Viti i Ri në Selanik

Viti i Ri në Selanik

3 Ditë 66€

– Greqi –

Arritja me 31 Dhjetor dhe qëndrimi 2 netë apo 3 netë:

 

– Hotel Metropolitan 3* –  2 netë – 66€ dhe 3 netë – 99€. 

Në pagesë përfshihen: 
1. Akomodim në hotel për 2 ose 3 netë qëndrimi;
2. Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit;

 

– Hotel Sun Beach 4* 2 netë – 129€ dhe 3 netë – 169€ 

Në pagesë përfshihen: 
1. Akomodim në hotel për 2 ose 3 netë qëndrimi; 
2. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha netët e qëndrimit;
3. Darka e Vitit të Ri më 31 Dhjetor, me DJ, (Pije jo alkoolike dhe verë të përfshirë).

 

– Hotel Santa Beach 4* – 3 netë – 139€. 

Në pagesë përfshihen: 
1. Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi; 
2. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha netët e qëndrimit;
3. Darka e Vitit të Ri, Bufe, më 31 Dhjetor, (Pije të papërfshirë).
Shënim: Fëmijët deri 12 vjeç, falas – pa krevat shtesë. Nëse dëshironi Krevat Shtesë regjistrohet si i Rritur.

 

– Hotel Capsis 4* – 3 netë – 129€

Në pagesë përfshihen: 
1. Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi; 
2. Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit;
Shënim: Fëmijët deri 12 vjeç, falas – pa krevat shtesë. Nëse dëshironi Krevat Shtesë regjistrohet si i Rritur.
Shënim: Darka e Vitit të Ri në Hotel është ekstra OPSIONALE.

 

– Hotel Holiday Inn 5* 2 netë – 159€ dhe 3 netë – 209€. 

Në pagesë përfshihen: 
1. Akomodim në hotel për 2 ose 3 netë qëndrimi; 
2. Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit;
Shënim: Darka e Vitit të Ri në Hotel është ekstra ME DETYRIM.

 

– Hotel Grand Palace 5* 2 netë – 115€ dhe 3 netë – 169€ 

Në pagesë përfshihen: 
1. Akomodim në hotel për 2 ose 3 netë qëndrimi; 
2. Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit;
Shënim: Darka e Vitit të Ri në Hotel është ekstra ME DETYRIM.

 

– Hotel Lazart 5* 2 netë – 159€ dhe 3 netë – 209€ 

Në pagesë përfshihen: 
1. Akomodim në hotel për 2 ose 3 netë qëndrimi; 
2. Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit;
Shënim: Darka e Vitit të Ri në Hotel është ekstra ME DETYRIM.

 

– Hotel Porto Palace 5* 2 netë – 139€ dhe 3 netë – 199€ 

Në pagesë përfshihen: 
1. Akomodim në hotel për 2 ose 3 netë qëndrimi; 
2. Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit;
Shënim: Darka e Vitit të Ri në Hotel është ekstra ME DETYRIM.

 

– Hotel Electra Palace 5* 3 netë – 279€ 

Në pagesë përfshihen: 
1. Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi; 
2. Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit;
Shënim: Darka e Vitit të Ri në Hotel është ekstra OPSIONALE.

 

– Hotel Mediterranean Palace 5* 3 netë – 299€ 

Në pagesë përfshihen: 
1. Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi; 
2. Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit;
3. Darka e Vitit të Ri më 31 Dhjetor, Drekë më 1 Janar dhe Darkë më 2 Janar (Pije të papërfshirë).

 

– Hotel The Met 5* 3 netë – 369€. 

Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi; 
2. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha netët e qëndrimit;
3. Darka e Vitit të Ri më 31 Dhjetor, Pije Pa Limit të përfshira.
4. Përdorim falas i Pishinës. Hamamit dhe Gym.
5. Minibus Falas Vajtje Ardhje për në Qendër.

 

Opsionale: Darka Speciale e Vitit të Ri:
 

– Capsis 4* 49€ 
– Santa Beach 4* 39€
– Grand Palace 5* 69€ 
– Lazart 5* 49€ 
– Porto Palace 5* 69€ 
– Holiday Inn 5* 79€

 

Kujdes:
Nga 1 Janari 2019, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi. 
 

Klientët DUHET ta paguajnë direkt në Hotel.
Taksat janë: 

• Hotel 5*: 4.00 për dhomë në natë
• Hotel 4*: 3.00 për dhomë në natë
• Hotel 3*: 1.50 për dhomë në natë
• Hotel 2* dhe 1*: 0.50 për dhomë në natë

Me Shume Detaje: 
Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në Muzeume dhe Monumente.
error: Alert: Faqja është e mbrojtur !!