You dont have javascript enabled! Please download Google Chrome!
Omega ToursOmega Tours
Forgot password?

Viti i Ri në Ulqin

Viti i Ri në Ulqin, 3 Ditë 119€

– Mali I Zi – 

Hotel Continental 4* – 2 netë 119€,

– Fjetje 2 Netë, 
– Mëngjeset 

– Darka Speciale e Vitit të Ri më 31 Dhjetor dhe 1 Janar.  Muzië live dhe Pije të përfshira. 
 

Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel Continental 4 yje per 2 netë qëndrimi;
2. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha netët e qëndrimit;
3. Darka Speciale e Vitit të Ri

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program

error: Alert: Faqja është e mbrojtur !!