You dont have javascript enabled! Please download Google Chrome!
Omega ToursOmega Tours
Forgot password?

Viti i Ri në Vjenë

Viti i Ri në Vjenë

4 Ditë 429€

 -Austri –

 

Dita e Parë, 29 Dhjetor 2018:

Nisja me Autobus për në Ohër. Fluturimi Direkt Ohër – Vjenë. Nisja ne 13:00. – Mbrritja në Vjenë në 14:35. Transferi, Aeroporti -> Hotel. Sistemimi në Hotel. Pasdite shëtitje e lirë. Fjetje në Hotel.

 

Dita e Dytë, 30 Dhjetor:

Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet e Vienës,si: Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit. Fjetje në Hotel.

 

Dita e Tretë, 31 Dhjetor 2018:

Mëngjesi në Hotel. Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg – Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn – Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve.
Opsionale: Viti i Ri me zgjdhje opsionale.
Fjetje në Hotel.

 

Dita e Katërt, 1 Janar 2019:

Mëngjesi në hotel. Transferi për në aeroportin e Vjenës. Nisja në 10:50. Fluturimi Vjenë – Ohër. Mbrritja në Ohër në 12:30. Nisja me autobus për në Shqipëri.

Me Shume Detaje:
Në pagesën përfshihen:
1. Fluturimi direkt Ohër – Vjenë – Ohër.
2. Fjetje në Hotel 3 netë në Vjenë.
3. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
4. Shëtitje dhe Transferta me Autobus.
5. Shoqërues shqiptar gjatë gjithë udhëtimit.Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.
error: Alert: Faqja është e mbrojtur !!